Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
5th grade 9:00 AM 9:50 AM 50 min
2nd grade 9:55 AM 10:45 AM 50 min
3rd grade 10:50 AM 11:40 AM 50 min
Activity Conference/Lunch/Lunch Duty 11:40 AM 1:30 PM 110 min
1st grade 1:35 PM 2:25 PM 50 min
4th grade 2:25 PM 3:15 PM 50 min